Garnkatten i Höga Kusten, Nordingrå.

Jag heter Anna Rehnlund som startat webbutiken Garnkatten. Jag är väldigt fascinerad av allt som har med garn, stickning och även virkning att göra. Jag har stickat länge och tycker det är roligt att utmana mig själv och sticka med nya garner, nya mönster och göra "hittepå"-mönster.

För mig är stickning och virkning ett skapande som ger lugn och harmoni. Jag har använt stickningen som en terapi i många perioder i mitt liv och det har gett mig en liten "bubbla" där jag själv styr och ställer vad som ska hända och där jag tillfälligt kan stänga ute annat som pockar på i ens liv. Vi behöver alla en sån liten bubbla vare sig det är stickning/virkning eller andra hobbys/intressen.

Jag vill att mitt företag ska vara en påminnelse om kreativitet, återhämtning, natur och miljö. Garnkattens ullgarner kommer ifrån får som strövar på ägor på Öland och i Norge i nuläget. Senare kommer det att utökas till Finland och Island. Att ta ullgarner från får i Skandinavien istället för från andra sidan jordklotet och att garnsortimentet är av 100naturmaterial ingår i företagets miljötänk. Emballaget är EKO-emballage som går att återvinna, är biologiskt nedbrytbart och/eller är tillverkade av återvunnet material.

Garnkatten är ett nystartat företag så jag hoppas att ni har tålamod om något går fel så här i början. Jag lovar att göra allt som står i min makt för att lösa de problem som uppstår så snabbt och smidigt som möjligt.

Gott handarbete på er!

Med vänliga hälsningar

Anna Rehnlund

Garnkatten

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen